Soib Reactiva 202

02-Febrer-2023

L'Ajuntament de Consell participa del Programa SOIB REACTIVA 2022 i ha obtingut la concessió d'una subvenció per a tal fi d'un import total de 41.098,90 € per a la contratracció de 4 persones.

Dos de la línia 1, per a persones de 16 a 30 anys com peons/es de brigada i altres dues persones de la línia 2 per a majors de 30 anys, una com peó/ona de neteja i altre com Auxiliar Administratiu/va.

Aquesta és la tercera vergada de l'Ajuntament de Consell participa en els Programes SOIB REACTIVA que començaren a l'any 2020. Aquest Programa està promogut pel SOIB i finançat per la Conferència Sectorial d’Ocupació i d’Assumptes Laborals.

El passat dia 18 de gener s'incorporaren les dues persones contractades a la línia 1 després de passar pel procediment de selecció: Una jove resident a Consell i un jove de Binissalem que s'han incorporat a la brigada de l'Ajuntament.

Encara estem pendents de finalitzar el procediment de selecció i contractació pels dos treballadors/es de la línia 2, una reforçarà la plantilla de personal de neteja i l'altra serà un/a Auxiliar Administratiu/va que s'incorporarà al cos de l'Administració de l'Ajuntament.