Premi Joan Guasp Vila ed Consell 2020

10-Novembre-2020
A l’Ajuntament de Consell, sempre compromés amb la cultura, van ser presentades, amb les normes imposades pel COVID 19 i sense la presència dels autors dels texts premiats, les obres guanyadores del premi “Joan Guasp” Vila de Consell 2020 en les modalitats de Poesia i Teatre.

L’acte va comptar amb la presència del Baltle de Consell Andreu Isern, el regidor de cultura, Rafel Llobet Capellà, l’autor que dona nom als premis, Joan Guasp Vidal, i l’editor de les obres i escriptor, Guillem Rosselló.

Els guardons estan dotats amb 1.500 €, respectivament i la publicació de les obres guanyadores per Edicions Balèria.

El jurat del premi de teatre, format per Miquel Àngel Vidal, Guillem Rosselló i Elisenda Farré, escriptors, havia otorgat el premi a l’autora Cristina Xifra Estrany, de Bracelona, per la seva obra Perdudat per Mari.  Per la seva part el jurat del premi de poesia, format per Maria Victòria Secall, Cati Coll i Vicent Calonge,escriptors, va otorgar el premi a l’obra Superfícies, de l’escriptor Jordi Pla Planes, de Figueres.

En aquesta edició dels premis Joan Guasp, Vila de Consell, hi va haver un augment de participació ja que es van presentar 20 llibres de poesia, i 11 obres de teatre.