L'Ajuntament de Consell respon a la crida de Sonrisa Médica

03-Març-2021
Consell s’afegeix al seguit d’Ajuntaments que aposten per la humanització de l’espai hospitalari i signa un conveni de col·laboració amb Sonrisa Médica en un moment d’especial dificultat econòmica per aquesta entitat de més de 26 anys.

Andreu Isern, batle de Consell i Sonia Daudén, regidora de Serveis Socials, es reuniren amb Sonrisa Médica a rel de l’acció promoguda per aquesta associació sense ànim de lucre amb el recolzament de la FELIB. Ambdós mostraren el seu interès ferm per fer una passa endavant en quant a la humanització de l’entorn hospitalari.

L’Ajuntament de Consell ha acordat una aportació econòmica anual per poder garantir la presència dels pallassos i les pallasses d’hospital al centre de referència per la seva població, Son Llàtzer. Ara mateix, els clowns de Sonrisa Médica acompanyen als pacients dos dies per setmana (dilluns i dimecres).

La signatura del conveni coincideix amb la crida que l’associació ha fet recentment a compte de la difícil situació econòmica que està patint per mor de la pandèmia.