Inici del programa «Soib Jove: Qualificats-Entitats Locals 2024» amb la contractació d’una jove qualificada com a tècnica jurídica

07-Juny-2024

Gràcies a una subvenció de la convocatòria «SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals 2024», l’Ajuntament de Consell acaba de contractar, en la modalitat de contracte formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional adequada als estudis o formació cursada, una jove graduada en Dret (per la Universitat de les Illes Balears) per realitzar tasques jurídic-administratives durant un any. Aquesta ha estat la persona que va superar el procés de selecció, dut a terme en col·laboració amb l’oficina del SOIB d’Inca, i que ara tindrà l’oportunitat de realitzar una experiència professional en sector públic local.

El programa «SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals 2024» pretén millorar l’ocupabilitat de persones joves (majors de 18 anys i menors de 30 anys), amb estudis qualificats i en situació de desocupació, oferint una oportunitat per a l’exercici pràctic dels coneixements adquirits en la seva formació i àrees de coneixement i, d’aquesta manera, millorar les possibilitats d’inserció en el mercat laboral. En concret, a Consell la persona seleccionada aplicarà els seus coneixements apresos als estudis de Dret en el dia a dia de l’entitat local realitzant tasques inherents al departament d’administració. Tindrà el seguiment d’un tutor perquè aquesta experiència sigui exitosa en clau de desenvolupament professional.

La subvenció de 34.554,55 € percebuda per part de Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) en el marc de la convocatòria de l’esmentada subvenció servirà per sufragar els costos de contractació per tot un any d’aquesta persona. El programa «SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals 2024» està promogut pel SOIB i compta amb el finançament del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) per mitjà de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals.